Wie ben ik?

Klik op de Afbeelding of de Link om met mij kennis te maken.

Meer dan Trouwen

 

 

 

 

 

Mijn naam is Chantal Giesbertz en ben een beëdigd trouwambtenaar oftewel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand oftewel BABS.

Nadat ik zelf getrouwd was, wist ik dat de ceremonie van een huwelijk anders kon. Persoonlijker, minder saai en met meer humor. Als je me nu vraagt wat ik er nog van weet dan is dat niet veel meer. Dat was voor mij de reden om in 2014 trouwambtenaar te worden bij de gemeente Goes. Het smaakte naar meer en ging vervolgens ook als zelfstandig trouwambtenaar aan de slag met “Meer dan Trouwen”. Omdat ik van mening ben dat trouwen meer is dan alleen maar “ja” zeggen…
Inmiddels heb ik al vele huwelijken mogen sluiten en steeds weer word ik verrast door de meest originele ideeën, de liefste mensen, mooiste plekjes en de grootste liefde. Voor mij maakt het niet uit wie ik mag trouwen als jullie liefde voor elkaar maar echt is. Want echte liefde….daar draait het om!

Elke speech wordt opnieuw geschreven met daarin mijn creativiteit, originaliteit en vooral passie!  Dus geen kromme tenen tijdens de ceremonie, maar een glimlach op jullie gezicht, interactie vanuit de gasten en (ik hoop) een traan van geluk.

Nieuwsgierig geworden? Maak een vrijblijvende afspraak met me om te zien of er een wederzijdse klik is. En dan…. dan ga ik ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke ceremonie krijgen waar jullie met plezier aan terug denken.

Liefs Chantal

 

Comments are closed.