Trouwen op Ibiza?

Dat is helemaal hip!
Wanneer dit jullie grote wens is dan is dit zeker mogelijk! En hoe jullie deze dag in gaan vullen, is helemaal aan jullie. Willen jullie een groot feest, alleen met een aantal familieleden en vrienden aan een lange tafel dineren of gewoon lekker samen? Op Ibiza is het allemaal mogelijk!
Ik heb ervaring met het sluiten van een huwelijk op Ibiza en ik kan je zeggen dat het toch net dat extra tintje geeft zo onder de stralende zon.
Wanneer jullie graag willen dat ik jullie huwelijk ga sluiten op Ibiza dan hebben we eerst een kennismakingsgesprek in Nederland. Een aantal weken voor jullie huwelijk heb ik het voorgesprek met jullie om daarna met de speech aan de slag te gaan. Ook de mensen om jullie heen worden hiervoor benaderd.      
Op jullie trouwdag bereid ik me goed voor op de locatie en ben er op tijd om jullie daar te ontvangen. 
Jullie weten precies met wie jullie te maken hebben doordat jullie mij al kennen. Dus niet via FaceTime of Skype contact, maar juist dat persoonlijke….
Mochten jullie op zoek zijn naar collega’s uit de trouwbranche die op Ibiza werkzaam zijn dan help ik jullie daar natuurlijk graag bij. 
Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende offerte.

 

Comments are closed.