Trouwen daar waar en hoe jullie willen.

Jullie hebben een trouwlocatie van jullie dromen gevonden, maar dat is geen aangewezen locatie van de gemeente. Of jullie willen trouwen buiten de tijden van een gemeente. Wat nu? Geen probleem…. Een mooie oplossing hiervoor is om een gratis huwelijk te doen bij jullie eigen gemeente en de ceremonie te houden op de plaats waar jullie willen trouwen. Zo kunnen jullie toch trouwen op jullie manier zonder extra regels en kosten. Dat is het voordeel van een eigen Babs.

 

Werkwijze van deze Babs

Er zal eerst een kennismakingsgesprek plaats vinden om te kijken of de klik goed is. Ruim  voor het huwelijk vindt er een voorgesprek plaats met zijn drietjes en neem ik alle tijd om jullie het hemd van het lijf te vragen. Aan jullie wat jullie wel of niet vertellen. Ook neem ik graag contact op met mensen uit jullie omgeving om te kijken of zij nog wat meer over jullie kunnen vertellen. Naar aanleiding van alle antwoorden ga ik jullie speech schrijven welke jullie uiteraard na het huwelijk krijgen. De ceremonie zal gaan zoals jullie dat willen dus inclusief tekenen, getuigen of andere wensen.

Wettelijk huwelijk.

Als jullie het wettelijk huwelijk houden op een aangewezen locatie van een gemeente en jullie willen graag dat ik dit doe dan zal de desbetreffende gemeente mij voor één dag moeten benoemen. Normaal gesproken levert dat geen problemen op, maar mogelijk dat de gemeente extra kosten rekent die dan voor jullie rekening zijn. Ik help jullie hierbij om dit te regelen.  Mijn kosten komen bovenop de kosten die de gemeente rekent.

Ik ben ook trouwambtenaar van de gemeente Goes. Mochten jullie willen dat ik jullie hier trouw dan kunnen jullie bij de gemeente jullie voorkeur aangeven. Ik zal jullie dan als Babs van de gemeente Goes trouwen en me moeten houden aan de regels die daar gelden.

Comments are closed.