Een toptrouwambtenaar…

 
Op 9 mei 2018 trouwde Chantal ons, op een grote boot midden op de Oosterschelde. Prachtig was het, ook het weer! Een paar maanden voor onze grote dag ontmoetten we Chantal op een trouwbeurs, waar zij er tussen alle andere ambtenaren voor ons direct uitsprong. Haar verhaal, uitstraling en rustige karakter spraken ons erg aan en ik heb haar die middag meteen gemaild. Chantal heeft ons, en onze ceremoniemeester vanaf die dag heel veel uit handen genomen. En stress laten verdwijnen 😊 Ook met onze 4 meiden en familie heeft ze contact gezocht, en heeft hierdoor een prachtig verhaal over ons kunnen vertellen tijdens de ceremonie. Wow. Mede dankzij haar was dit echt een dag om nooit meer te vergeten…kortom, een top trouwambtenaar!
Hans en Esther
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chantal is echt een topvrouw!

Wat een mooie dag hadden wij op 18 aug 2018 en wat hadden wij een geweldige BABS. Een babs met enthousiasme, vol passie, humor waar het kan en serieus waar het moet. De speech was echt ONS en dat is ook niet zo gek. Chantal luistert goed naar de verhalen die je vertelt. onthoud alles en maakt de speech heel persoonlijk en puur. We kregen zoveel positieve reacties van de gasten over Chantal en de ceremonie. Chantal is echt een topvrouw!
Bedankt Chantal voor deze onvergetelijke ceremonie!!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Topdag gehad om nooit te vergeten….

“Chantal zorgt voor een persoonlijke ceremonie met een lach & een traan! Ze is duidelijk wat er van het bruidspaar verwacht word en wat je van haar kan verwachten! Mede dankzij haar hebben we een topdag gehad om nooit te vergeten, dankjewel!”
Jordy & Rebecca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een mooi persoonlijk verhaal, met een lach en een traan…

Via onze weddingplanner kwamen wij bij Chantal terecht. Zij wilde graag een keer een ceremonie doen op Ibiza. Van te voren meerdere malen fijn contact met elkaar gehad om onze dag perfect te maken! Chantal deed onze ceremonie daar, precies zoals wij wilden!!! Een mooi persoonlijk verhaal, met een lach en een traan… Heel erg bedankt daarvoor!
Ton & Chantal”

 

 

 

 

 

 

 

Je persoonlijke touch en aandacht…

“Je persoonlijke touch en aandacht voor ons, zorgden voor net iets meer.. de kers op de taart… meer dan trouwen!”
Elroy & Miriam

 

 

 

 

 

 

 

 

Dankzij Chantal een prachtige ceremonie…

Wauw wat was het dankzij Chantal een prachtige ceremonie! Onwijs bedankt voor je mooie/gezellige inbreng en echt we raden jou aan iedereen aan! Ze komt zelfs op hardlopen schoenen !! Past zich zo onwijs aan mensen aan echt Klasse!! Lieve chantal, thx!! Heel veel liefs, Mr. & Mrs. Traas!

Comments are closed.