Blij dat je onze trouwambtenaar wilde zijn..

 
Lieve Chantal,
 
Wat zijn wij blij dat je onze trouwambtenaar wilde zijn!! Mede door jouw prachtige speech vol humor, mooie, ontroerende en lieve woorden en uiteraard je wijze adviezen heb je bijgedragen aan onze DROOM bruiloft. 
Ook dank voor de leuke, persoonlijke en geruststellende (kennismakings-)gesprekken. Velen hebben ons gecomplimenteerd over onze keuze voor Chantal en haar mooie en persoonlijke ceremonie die zorgde voor zowel een lach als een traan. 
 
 

 

 

 

 

 

Met heel veel plezier lezen we geregeld de mooi ingebonden speech die we van haar hebben gekregen nog eens door en beleven we onze fantastische dag weer helemaal opnieuw. 

🥰💘
 
Heeeeel veel liefs, 
Linda en Robin

Het was persoonlijk, spontaan…

“17-10-2019 zijn wij getrouwd. Chantal was onze trouwambtenaar. Zij heeft ervoor gezorgd dat de ceremonie een waar feestje was! De eerste keer dat wij Chantal zagen, wisten wij gelijk dat wij haar als trouwambtenaar wouden. Haar enthousiasme, liefde voor het vak en leuke ideeën werkte aanstekelijk op ons. Voorafgaand aan de bruiloft stak zij veel tijd en energie om meer van ons te weten te komen en ons te leren kennen. Dit was terug te zien tijdens de ceremonie. Het was persoonlijk, spontaan en zij maakte de zaal aan het lachen. Ze heeft echt naar ons geluisterd. Chantal zal ik iedereen aan kunnen raden!!

 Lieve Chantal, nogmaal enorm bedankt voor maken van onze ceremonie. Het was perfect! We kijken er met een grote glimlach naar terug!

Veel liefs,
Jean-Paul & Vera”

“ Wij, ouders van JP,  vonden je ook heel spontaan en verfrissend. Het voelde meteen goed toen we met je kennis maakten. Je had je prima voorbereid en wist met je grappige opmerkingen de spanning een beetje te doorbreken. Niks dan lof voor jou, Chantal!”

“Een maand geleden alweer… Mede dankzij jou hebben wij een fantastische dag gehad. We kijken nog steeds met veel plezier terug op de ceremonie, die dankzij jou erg persoonlijk en mooi was. Alle aanwezigen waren ook vol complimenten over hoe je het deed die dag! Bedankt! Wij zijn nog steeds aan het nagenieten 😁”

 

 

 

 

 

Chantal,een fantastisch leuke trouwambtenaar!

Ook voor geregistreerd partnerschap ben je bij Chantal aan het juiste adres. Wanneer ze het kennismakingsgesprek begint met “alles wat vanavond ter sprake komt, kan tegen jullie gebruikt worden”, weet je al dat er iets ondeugends in haar zit en dat maakt het juist zo leuk!
Humor, persoonlijk, enthousiast, ad rem, stop deze elementen in een toga met een hamertje en je het een fantastisch leuke trouwambtenaar!
Lieve Chantal, bedankt voor jouw mooie toespraak en wie weet, zien we je in de toekomst voor deel 2.
Liefs Meike en Martine”

Een toptrouwambtenaar…

 
Op 9 mei 2018 trouwde Chantal ons, op een grote boot midden op de Oosterschelde. Prachtig was het, ook het weer! Een paar maanden voor onze grote dag ontmoetten we Chantal op een trouwbeurs, waar zij er tussen alle andere ambtenaren voor ons direct uitsprong. Haar verhaal, uitstraling en rustige karakter spraken ons erg aan en ik heb haar die middag meteen gemaild. Chantal heeft ons, en onze ceremoniemeester vanaf die dag heel veel uit handen genomen. En stress laten verdwijnen 😊 Ook met onze 4 meiden en familie heeft ze contact gezocht, en heeft hierdoor een prachtig verhaal over ons kunnen vertellen tijdens de ceremonie. Wow. Mede dankzij haar was dit echt een dag om nooit meer te vergeten…kortom, een top trouwambtenaar!
Hans en Esther
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chantal is echt een topvrouw!

Wat een mooie dag hadden wij op 18 aug 2018 en wat hadden wij een geweldige BABS. Een babs met enthousiasme, vol passie, humor waar het kan en serieus waar het moet. De speech was echt ONS en dat is ook niet zo gek. Chantal luistert goed naar de verhalen die je vertelt. onthoud alles en maakt de speech heel persoonlijk en puur. We kregen zoveel positieve reacties van de gasten over Chantal en de ceremonie. Chantal is echt een topvrouw!
Bedankt Chantal voor deze onvergetelijke ceremonie!!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Topdag gehad om nooit te vergeten….

“Chantal zorgt voor een persoonlijke ceremonie met een lach & een traan! Ze is duidelijk wat er van het bruidspaar verwacht word en wat je van haar kan verwachten! Mede dankzij haar hebben we een topdag gehad om nooit te vergeten, dankjewel!”
Jordy & Rebecca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een mooi persoonlijk verhaal, met een lach en een traan…

Via onze weddingplanner kwamen wij bij Chantal terecht. Zij wilde graag een keer een ceremonie doen op Ibiza. Van te voren meerdere malen fijn contact met elkaar gehad om onze dag perfect te maken! Chantal deed onze ceremonie daar, precies zoals wij wilden!!! Een mooi persoonlijk verhaal, met een lach en een traan… Heel erg bedankt daarvoor!
Ton & Chantal”

 

 

 

 

 

 

 

Je persoonlijke touch en aandacht…

“Je persoonlijke touch en aandacht voor ons, zorgden voor net iets meer.. de kers op de taart… meer dan trouwen!”
Elroy & Miriam

 

 

 

 

 

 

 

 

Dankzij Chantal een prachtige ceremonie…

Wauw wat was het dankzij Chantal een prachtige ceremonie! Onwijs bedankt voor je mooie/gezellige inbreng en echt we raden jou aan iedereen aan! Ze komt zelfs op hardlopen schoenen !! Past zich zo onwijs aan mensen aan echt Klasse!! Lieve chantal, thx!! Heel veel liefs, Mr. & Mrs. Traas!

Comments are closed.